25 Şubat 2010 Perşembe

Bu takımdan Ne bekliyordunuz ki? Galatasaray : 1 A.Madrid:2

                 Futbol oynamadan hangi maçı kazanabilirsin? Sağ ve sol bek olmadan hangi maçı gol yemeden bitirebilirsin ? Orta sahada topal,sarp gibi adamlar olduktan sonra oyunun kontrolünü nasıl sağlıyabilirsin?Arda'dan forvet oynatarak nasıl gol atmayı bekleyebilirsin? Bekleyemezsin ve böylede kendi sahanda amatör takım gibi 2 golle elenir gidersin.Millet dua etsin 5 gol atmadı adamlar.
                Herkesin dilinde tek bir şey: "hakem maçı  katletti.". Doğrudur ama Caner'in maçı katlemeye ne hakkı var? Göz göregöre atttırdı kendini. Resmen takımını yaktı. Penaltı verilmemiş.Eee ne yapalım yani? Bırakın maçı o zaman.Nerde profesyonellik? Yok. Bu takımda zaten hiçbir zaman var olmadı. Niye? Tek sebep disipslinsizlik ve bulunduğu mevkiyi hazmedememe.Hala iddaamın arkasındayım,bu takımdaki Türk oyuncular Türkiye'de 2.ligde oynayacak kapasitede. G.Saray isminin arkasına sığınmışlar.Bu orta saha ve bu oyuncularla anca bu kadar olur.
                Polat 25 gün önce 3 kulvardada iddalıyız demişti. 2'si gitti 1'i kaldı.İşler iyi gitmeyince bahaneler bulunur. Bu maçın da bahanesi bulundu.HAKEM.Hala hatalar halının altına süpürülüyor ve gerçekler görülmüyor. Takımın orta sahada top çeviremediği ve sahasında mahkum oyun oynadığı görülemiyor.Beşiktaş maçında da bu böyleydi ,Madrid maçında da ve ne yazık ki önümüzdeki maçlarda da.
              Polat 70 milyon doları  birleşmeye harcıyacağına gitsin kaliteli 3-4 Türk oyuncu alsın.Yoksa her sene aynı senaryo ve aynı skandal futbol devam eder.
   
        

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder