12 Nisan 2010 Pazartesi

RUHSUZLAR



Kimisi gece alemlerinde, kimisi sinema peşinde,
Galatasaray ruhu yok hiçbirinde, düşmüşler paranın peşine,
Söyleyin sizden çok mu şey istedik formanın hakkını ver dedik.
Biz yeri geldi 14 sene bekledik,sizin gibi Ruhsuz görmedik.

Öncellikle  bu protestoyu D.Bakır maçında yapanları ayakta alkışlıyorum. Klübün durumu bu kadar güzel anlatılamazdı. Galatasaray'ın entel kesimi hemen "çok ayıp ettiler, hiç taraftar kaptanını protesto eder mi?"
"valla Galatasaraylılığımdan utandım" gibi martavalları dillendirmeye başladı. Öncellikle çoçuktan kaptan yaparsan karşına bu tablo çıkar. Daha 21 yaşında efelikle,artistlikle yıldız olacağını zanneden bir çocuk, ne olduğunu bile anlamadan bir bakar 30 yaşında Tv'de yorumculuk yapar. Ya kardeşim biraz dünya yıldızlarından feyz alın. Bakın Messiye adam bir maçta şov yaparak 4 gol atıyor, ne bir şımarıklık belirtisi var nede bir artislik.Bu da 21-22 yaşında. Nerde o ilk günlerdeki hırslı, kendini kanıtlamaya çalışan , koşan ,pres yapan Arda. Tabii 1 senede yıldız yaptılar çocuğu. hatta kaptan yapma gafletine bile düştüler. Arda ben oldum havalarına girerek hersene üstüne koyacağına dibe battı ve hala da batıyor. Ve kendini liverpool'a hazırlıyor. Bak bak bak. Premier liginde eli belinde sadece bakarak top oynanmıyor evladım, koşacaksın, arda etrafında dönene kadar elalem adam geçip duvar pası yaparak gol buluyor. O yüzden o hayalleri  bayaa bir ertlemek zoruna kalacak. Galatasaray sayesinde  milyon dolarları sayan arda, bide maçta çıkarken taraftara tripler yapıyor. Bunlar hep hasan ve hakan abilerinin öğrettiği büyük profesyonel hareketler(!). Niye millet arda'dan çok daha kötü top oynayan barış,ayhan,caner,servet,sarp gibi adamları protesto etmiyor. Çünkü bu adamlar
takım kötü haldeyken çıkıp orda burda abuk subuk röportajlar yapıp medyaya malzeme yaratmıyor. Konuşma kardeşim. Çok mu benzemek istiyorsun dehşet forvet hakan abine. Konuşmayın işinizi yapın. Herkes  sahada ne yaptığını görüyor ardanın ,plajda güneşlenen insanlar gibi eli belinde ayağına top gelmesini bekliyor.Top gelincede 3 kişinin arasına dalıp topu kaybediyor. 3 kişiyi çalımlarsa da yıldız oluyor. Futbol bu kadar düştü mü? Hiç mi Barcelona'dan haberiniz yok. Nerde takım oyunu , nerde yardımlaşma. 3 kişinin arasına girmekle yıldız olunmaz,.Bu mudur Türkiye'nin en büyük yeteneği? Galatasaray'ı sıçrama tahtası olarak görenler , nerden nereye nasıl geldiklerini kavrayamayanlar bir bakmışlar ıslıklanır olmuşlar. O yüzden ederi varken satın. Bu klübü hakanizmden hasanizmden kurtarın. Çünkü bu böyle devam ederse her gelen genç yetenek efelenip, artsitlenecek. jo ve franco'ya değinmeye bile gerek duymuyorum. Alınmaları hataydı, neyse ki sezon sonu defolup gidecekler. D.bakır maçı ile ilgili olarak, gene 4 gollü bir galibiyet ama Baros ve keita'nın güzel anlaşmaları dışında konuşmaya değer birşey yok. Özellikle hala kanatlardan oynamaya çalışarak, orta sahanın ne kadar yetersiz olduğu gözler önünde. Bu maç, skorundan çok verdiği mesajjlarla hatırlanacak.Nedir o mesaj? Yukardaki dörtlükte yazıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder